Champagne "Ecrin" 1 Cru - Magnum

€ 65.00

"Ecrin" - Clos de la Chapelle - Magnum

Deze Premier Cru Champagne is fris en aromatisch met een uitgesproken karakter. Een zeer 'complete' Champagne met een mooie balans tussen finesse en body dankzij een samenstelling van 50% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier en 20% Chardonnay. Magnumfles in mooie geschenkverpakking !

Kleur Wit
Land Frankrijk
Streek Champagne
Fles 150 cl
Druivenras Pinot Meunier - Pinot Noir - Chardonnay
Wijnbouwer/huis
Heerlijk bij Aperitief, gerookte vis, gepocheerd eitje


Bijkomende informatie

Deze Premier Cru Champagne is fris en aromatisch met een uitgesproken karakter.

Een zeer 'complete' Champagne met een mooie balans tussen finesse en body dankzij een samenstelling van 50% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier en 20% Chardonnay.

Ideaal als aperitief, maar schenk hem gerust eveneens bij gerookte vis of een fijn voorgerechtje met bv een gepocheerd eitje. Zalig!

Champagne Clos de la Chapelle situeert zich even ten zuidwesten van Reims in het hartje van Montagne de Reims met een 1er Cru classificatie. Een familiebedrijf dat sinds 1948 met hart en ziel Champagne maakt! Met een oppervlakte van 35 hect. is hier geen sprake van massaproductie, maar eerder van een fijne selectie kwalitatieve Champagnes. Er worden jaarlijks zo’n 280.000 flessen geproduceerd, wat naar Champagnenormen vrij gematigd is.