In de kijker en laatste nieuws

Welkom op de vernieuwde website


De website van phivino zit in een nieuw jasje. We kozen hierbij voor een frisse look met focus op onze producten. De website is nu ook gemakkelijker te bezoeken via tablet en smartphone.

U kan voortaan verschillende wijnen en andere dranken reserveren via deze website en dit op een eenvoudige manier: u bestelt de dranken die u wenst, vult uw gegevens in en Phivino ontvangt uw reservering en handelt deze persoonlijk af. Een goede service blijft dus verzekerd! U hoeft niet online te betalen, we rekenen af na controle van de reservering. Uiteraard blijft u ook steeds welkom in de winkel te Hamme en kan u ons ook steeds telefonisch bereiken.

U vindt bij elke drank een uitgebreide informatie-fiche, alsook meer gegevens over het wijnhuis of -bouwer. Dankzij ons filtersysteem vindt u gemakkelijk de juiste wijn.

Verder kunt u ook via de website onze laatste nieuwtjes volgen en krijgt u meer informatie over Phivino.

Momenteel zijn we nog volop bezig de website aan het aanvullen met producten en informatie, mocht u intussentijd een bepaald product niet terugvinden of u merkt een fout op, laat het ons gerust weten.

We danken hierbij webbureau Sitsol voor de bouw van onze prachtige nieuwe website. Aarzel niet hen te contacteren voor uw project.

Laat niet na ons te volgen op Facebook en laat er gerust een berichtje na wat u vindt van onze nieuwe website.